Varaa huone
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Aikuiset
Lapset
Huoneet

Rekrytointi käynnissä nyt!

Hotel Seaport sijaitsee Turun Satamassa, aivan laivaterminaalien vieressä.

Miksi Hotel Seaport?

Hotel Seaport on vakavarainen ja perinteikäs matkailualan yritys. Meillä Seaportissa hotellin kaikki osastot tekevät tiivistä yhteistyötä.

Pääset kehittämään ammattitaitoasi ystävällisessä ja kokeneessa työyhteisössä. Meillä autetaan kaikki uudet työntekijät alkuun ja tuetaan työtehtävissä onnistumista hyvässä yhteishengessä.

Palkkaus sopimuksen mukaan. Työntekijän oma palkkatoive ja kokemus otetaan aina huomioon.

Avoimet työpaikkamme:

Kokki, Gastro Pub

Olisiko tässä sinun tuleva työpaikkasi?

Etsimme tiimiimme motivoitunutta ja alasta kiinnostunutta kokkia vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Aikaisempi kokemus a la carte -ravintolan keittiössä työskentelystä tai muusta keittiö työstä on eduksi. Sinulta löytyvät tarvittavat pätevyydet, kuten hygieniapassi. Edellytämme hyvää suomenkielen taitoa. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä mukavassa ammattilaisten tiimissä sekä kehittää osaamistasi ravintola-alalla.

Keittiöapulainen, Gastro Pub

Etsimme nyt tiimiimme motivoitunutta ja alasta kiinnostunutta keittiöapulaista.

Aikaisempi kokemus ravintolan keittiöstä on eduksi, mutta ei välttämätön. Sinulta löytyvät tarvittavat pätevyydet, kuten hygieniapassi. Edellytämme hyvää suomenkielen taitoa. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä mukavassa ammattilaisten tiimissä sekä kehittää osaamistasi ravintola-alalla, meillä kokemusta saat hotelliaamiaisesta, lounaasta ja a la cartesta sekä ryhmä- ja kokoustarjoiluista.


Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse seaport@hotelseaport.fi tai jätä hakemus alla olevalla lomakkeella.