Varaa huone
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Aikuiset
Lapset
Huoneet

Palaverit, kokoukset ja konferenssit

Toimivat kokoustilat tarjoavat rauhalliset ja monipuoliset puitteet erilaisten kokouksien, palaverien ja iltatilaisuuksien järjestämiseen. 

Oletko järjestämässä kokousta tai pitämässä luentoa?

Toimivat kokoustilat tarjoavat rauhalliset ja monipuoliset puitteet erilaisten kokouksien, palaverien ja iltatilaisuuksien järjestämiseen. Bisnekset hoituvat kokoustiloissa, jonka jälkeen iltaa voi jatkaa vaikkapa ravintolaillallisen merkeissä. Meiltä on helppo siirtyä viettämään vapaampaa ohjelmaa myös laivalle.

Kuusi kokoustilaamme muodostavat kokonaisuuden, josta löytyy ratkaisu niin kahden hengen neuvotteluihin kuin 50 henkilön luentotilaisuuksiinkin. Vaaleat sävyt ja suuret ikkunat antavat ilmastoiduille tiloille valoisan ilmeen. Kaikissa kokoustiloissa on langaton internetyhteys.

Useamman päivän tilaisuuksissa yövyt vaivattomasti samoissa tiloissa. Hyvien kulkuyhteyksien ansiosta kierrät näppärästi Turun nähtävyydet. Suosittu tapa on yhdistää päivän kokoukseen merimatka laivoilla, joiden terminaalit sijaitsevat hotellia vastapäätä.

Voitte valita valmiista kokouspaketeistamme teille sopivan vaihtoehdon, jonka lisäksi toteutamme myös yrityksesi tarpeisiin räätälöityjä tilaisuuksia.

Pyydä tarjous

Oletko järjestämässä kokousta tai pitämässä luentoa? Kerro lyhyesti tila- ja palveluntarpeestasi niin vastaamme tarjouspyyntöösi muutaman arkipäivän kuluessa. Halutessasi voit tulla tutustumaan tiloihin etukäteen.