Boka ett rumm
Checka in
Checka ut
Vuxna
Barn
Rummen

Möten, sammanträden och konferenser på Seaport

De funktionella konferenslokalerna erbjuder en lugn och mångsidig ram för arrangemang av olika slags möten, sammanträden och kvällstillställningar.

Ska du ordna ett möte eller hålla en föreläsning?

De funktionella konferenslokalerna erbjuder en lugn och mångsidig ram för arrangemang av olika slags möten, sammanträden och kvällstillställningar. Affärerna tas hand om i konferenslokalerna och därefter kan man fortsätta kvällen med exempelvis restaurangmiddag. Från oss är det lätt att även förflytta sig till ett friare program på färjan.

Våra sex konferenslokaler formar en helhet där det finns en lösning för såväl förhandlingar mellan två personer som föreläsningstillställningar för 50 personer. Ljusa toner och stora fönster ger de luftkonditionerade lokalerna ett ljust uttryck. Alla konferenslokaler har trådlös internetuppkoppling.

Vid flera dagars tillställningar övernattar du behändigt i samma lokaler. Tack vare de goda kommunikationsförbindelserna tar du dig behändigt runt till Åbos sevärdheter. Något som är populärt är att kombinera en dagkonferens med en resa på en färja, vars terminaler ligger mitt emot hotellet.

Ni kan välja ett lämpligt alternativ bland våra färdiga konferenspaket. Förutom dessa arrangerar vi också tillställningar som är skräddarsydda efter ditt företags behov.

Be om en offert

Ska du ordna ett möte eller hålla en föreläsning? Berätta kort om dina behov av lokaler och tjänster så svarar vi på din offertbegäran inom några vardagar. Om du vill kan du komma och bekanta dig med lokalerna i förväg.